Brandpreventie nodig? Bel ons direct op: 0299 321 738
Fireprevention - brandpreventie in amsterdam
Wij zijn continu op zoek naar innovatieve oplossingen en nieuwe mogelijkheden op het gebied van brandpreventie!

Kijk eens rustig rond op onze website, bijvoorbeeld naar ons dienstenpakket of brandwerende oplossingen.

BEHANDELD HOUT
Fireprevention - brandpreventie in amsterdam

Wij zijn continu op zoek naar innovatieve oplossingen en nieuwe mogelijkheden op het gebied van brandpreventie!

Kijk eens rustig rond op onze website, bijvoorbeeld naar onze galerij, hier ziet u allerlei afbeeldingen van onze projecten, van begin tot eind!

BEHANDELD STOF
Fireprevention - brandpreventie in amsterdam
Fireprevention is expert in het behandelen van riet. In onze galerij ziet u een overzicht van meerdere projecten waarbij we riet hebben behandeld zodat het minder snel vlam vat.

Naast riet behandelen we natuurlijk nog veel meer materialen. Kijk bijvoorbeeld eens naar ons dienstenpakket.

BEHANDELD RIET
Fireprevention - brandpreventie in amsterdam
SAVING
LIVES
PROTECTING
PROPERTIES
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over brandpreventie. Binnenkort kunt u ons ook op Social Media vinden met het laatste nieuws en tips op het gebied van brandveiligheid!
Veillig kerst brandpreventie
Wij wensen u alvast veilige feestdagen!!

Voorkom catastrofes met X-mas Safe van Fireprevention.

Kijk voor meer informatie over ons brandvertragend impregneermiddel op deze pagina.

Room Mate Hotel Amsterdam

brandpreventie-amsterdam---roommate-hotels

Uncategorized

Room Mate Hotel Amsterdam

Posted By showcase4-tagnet

De Spaanse hotelketen Room Mate Hotels opent op het IJDock in Amsterdam haar eerste hotel op Nederlandse bodem. Het hotel dat 293 kamers telt zal in het voorjaar van 2013 haar deuren openen.

Room Mate Hotels heeft voor de realisatie van haar eerste hotel in Nederland een overeenstemming gesloten met ASR Vastgoed Ontwikkeling. Beide partijen hebben een huurcontract voor 25 jaar getekend.

Het 293 kamers tellende hotel is gelegen op het Amsterdamse schiereiland IJDock waarvan eveneens het nieuwe Paleis van Justitie onderdeel uitmaakt. De hotelketen gaat onder haar eigen naam het hotel aan de nieuw aangelegde passantenhaven exploiteren. Het hoogste punt van het pand is eerder deze maand bereikt, het hotel zal naar verwachting eind van dit jaar worden opgeleverd en in het voorjaar van 2013 haar deuren openen.

Het hotel van circa 18.000 m2, verdeeld over 14 verdiepingen, ligt centraal in Amsterdam, aan ‘t IJ, dicht bij het Centraal Station Amsterdam. Het ontwerp van het hotel is van de hand van Jan Bakers Architecten. De gevels bestaan van top tot teen uit glas. Naast de 293 kamers beschikt het hotel over een groot restaurant met terras aan de passantenhaven en een fitness en spa. Room Mate Hotels heeft de beroemde interieurarchitect Tomas Alia gevraagd om voor haar het IJDock hotel in te richten.

Room Mate Hotels is op dit moment actief in vier landen en heeft sinds enkele jaren een sterke groeistrategie. Naast 15 hotels in Spanje, beschikt zij over hotels in de Verenigde Staten, Mexico en Argentiniƫ en heeft zij nieuwe hotelprojecten lopen in Colombia, Italiƫ en Engeland. Het hotel maakt gebruik van de onder IJDock gelegen garage. Het aan- en afvoeren van goederen gaat via de speciale servicelaag die als tussenlaag is aangebracht tussen het maaiveld en de tweelaagse parkeergarage.

Written by showcase4-tagnet

Comments are closed.

Meer informatie, vragen of een offerte? Vul het contactformulier in en wij bellen u terug.

Contactformulier